- Kjempegøy og sosialt å være med på St. Olavsloppet

Image
NGU-ansatte med oransje løpedrakter streker hendene i været. Noen holder en plakat det står Heia!!! og NGU-logoen på.
Noen av de som skal løpe NGUs etapper under St. Olavsloppet 2023. Foto: Rune Eian, NGU.

- Det er veldig positivt for arbeidsmiljøet at vi har så mange spreke ansatte som skal delta, sier fungerende direktør Kari Bostad som selv skal løpe i St. Olavsloppet 2023. Norges geologiske undersøkelse (NGU) har vært med på løpet flere år, og stiller også i år med et løpsvillig lag.

Ekstra motivasjon til heiaropene

En av de NGU-ansatte som har sprunget løpet flere ganger er Nicole Jeanne Baeten. Hun har laget en plakat som skal brukes som ekstra motivasjon i tillegg til heiaropene.

- Det er kjempegøy og sosialt å være med på St. Olavsloppet, så det var en selvfølge at jeg skulle delta, sier Baeten.

- Fin tradisjon og flott for arbeidsmiljøet

De som skal springe fra NGU starter 29.juni ved idrettsgården ved Kall i Sverige, som ikke er så langt unna Åre. Fra der går etappene igjennom Levanger til deltagerne ender opp i Trondheim 1.juli.

- At vi har et sprekt arbeidsmiljø er en stor fordel for NGU. Mange bruker treningsrommet vi har på huset og det er stor aktivitet i bedriftsidrettslaget. Alle kan trene i arbeidstiden, enten på huset eller andre steder. Å delta på St. Olavsloppet er en fin tradisjon og flott for arbeidsmiljøet. Man trenger heller ikke være topptrent for å delta, forteller Bostad.

- Hvordan er formen din før løpet?

- Hehe. Jeg har sikkert trent litt for lite løping. Men det skal nok gå bra. Det viktigste er å delta og ha det gøy!

Les mer

Nyhetsarkiv