November 25th 2009

Feil med skjema på nettsiden

Har du stilt spørsmål til en geolog, bestilt en bok eller meldt deg på en konferanse via ngu.no i perioden 30.10 - 12.11? Da er det store sjanser for at vi ikke har mottatt din henvendelse.

Vårt nettsted ngu.no har vært under oppgradering. Beklageligvis oppsto en feil under arbeidet som førte til at alle skjema på nettsiden var ute av funksjon i nesten to uker, mellom fredag 30.10 og til torsdag 12.11.

Dette gjelder registreringsskjema for konferansene ICAM2011 og Nasjonalt seminar om hydrogeologi og miljøgeokjemi, vår svartjeneste "spør en geolog", bestillingsskjema for bøker og registreringsskjema for brønner.

Dersom du har benyttet deg av en av disse tjenestene i denne perioden, er det store sjanser for at du må gjøre jobben en gang til. Feilen har nemlig ført til at data fra skjemaene ikke er blitt registrert i våre systemer. Dermed har vi ingen opplysninger om bestillinger som er gjort, eller spørsmål som er stilt oss.

For brukerne har skjemaene tilsynelatende sett helt normale ut. De har ikke generert feilmeldinger eller gitt andre klare tegn på at noe er galt. Det er likevel mulig å vite om din henvendelse er rammet. Dersom et trykk på innsendingsknappen har ført deg til NGUs søkeside i stedet for den vanlige siden "takk for din henvendelse", er du en av de rammede og må gjøre jobben om igjen.

NGU beklager feilen og ulempene den medfører for våre brukere på det sterkeste, og presiserer at alt nå fungerer som normalt. Vi forsikrer også at vi vil gjøre vårt ytterste for at feilen ikke skal oppstå igjen.